zondag 3 november 2013

Ondertussen onder de Euromast...

Ondertussen liep er onder de Euromast een groepje mee met 'Nederland Fit' in een No Guts No Glory Shirt.5 kilometer was de loop.
No guts No Glory! Omdat de mensen om wie het ging, twee maanden geleden zijn begonnen aan een fitter en gezonder leven, en nu dus al een 5 kilometer konden lopen. Superknap!

En ik liep mee, samen met mijn vriendin Kleine Tas. Ons allereerste loopje samen!
Kleine Tas (slechts in lengte kleiner dan mij), die een jaar of twee geleden is begonnen met lopen, en die mij vandaag de titel 'mijn voorbeeld en inspiratie' gaf. Bloos...


Hier na de finish! Blij en gelukkig dat we elkaar ook op dit vlak goed kunnen vinden!

En zie... we zijn allemaal heel goed gefinished!


Na de 5 kilometer had ik nog een verjaardag in Capelle aan den IJssel. Ik zou er met de Metro heen gaan, vanaf de Euromast. Maar als ik érgens een hekel aan heb.... dan is het aan reizen met de Metro. Ik had gegokt dat het zo'n 6 à 7 kilometer zou zijn tot aan de taart en de wijn dus daar had ik, met de wetenschap dat ik de wind in de rug zou hebben wel zin in.

Het was een prachtige route zo langs de Maasboulevard!

Langs de zwaan... (denkend aan de legendarische dag in april, dat ik er overheen liep :-) )


Langs de Willemsbrug...


Onder de Brienenoord door...


En hier begon ik toch wel een beetje moe te worden.
Ik had geen horloge bij me, dus ik had geen idee hoe lang ik al liep. Ook de oortjes voor de runkeeper was ik vergeten, dus ook die hield me nergens van op de hoogte.

Om de hoek was het eindpunt, de Algerabrug al in zicht. En wat ik hier zo mooi vond... op dit fiestpad heb ik in 2006 mijn allereerste loopje van 20 minuten gedaan :-)


Het voelde een beetje als een cirkel die rond was. 
En haha... hier kwam ik erachter dat ik 10 km verder was en ruim een uur gelopen had! Geen wonder dat mijn benen moe voelden! De diesel had dus gewoon al 15 kilometer gedraaid.

Op het feestje stonden een warme douche, een heerlijke door Janneke en haar Jarige Vriendinnetje zelfgemaakte taart, lieve vrienden en een lekker glas wijn te wachten.

En ja... vandaag was No Guts No Glory voor mij écht no Guts No Glory... alle bruggen heb ik gewoon links (oké... in mijn geval rechts) laten liggen en ik ben ze allemaal gewoon lekker onderlangs gepasseerd. 

2 opmerkingen:

  1. Je bent nog steeds een kanjer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb bewondering voor je hoor. 15 kilometer waarvan 5 gepland en 10 spontaan. Dat is een groot compliment waard. En daarna in geel shirt aan de appeltaart en de koffie?

    BeantwoordenVerwijderen