vrijdag 10 juni 2022

Zwijmelen op Zaterdag: Amigo

 Het concert- en festivalseizoen barst weer in vol ornaat los. 
En naast de geplande dingen komen er ook verrassingen aanwaaien. 

Mijn zus en zwager hadden tickets over voor een festival met een ontzettend leuke line up, bij hun in het dorp. Of ik geen zin had om er naartoe te gaan? 
Miss Montreal, Chef'Special, Ronde, Douwe Bob, The Dirty Daddies, Kraantje Pappie: ze komen morgen allemaal voorbij. Ik heb mijn lieve vriendin zo gek gekregen om met me mee te gaan. Het meest kijk ik uit naar Chef'Special. En bij Kraantje Pappie gaan we pissen, drinken halen en eten hebben we afgesproken. De vooruitzichten qua weer zijn goed, het gezelschap is meer dan goed,  dus ik heb er zin in. 

Het weekend hierna staat de Graspop Metal Meeting op het program. 
Ook leuk, met het langharig tuig en Kleine Tas. 

Vandeweek appte een vriend of ik van Greenday hield. En zo ja... of ik zin heb om over een kleine twee weken mee te gaan naar Antwerpen om ze daar te zien spelen. Ook hij had een kaartje over.
Natuurlijk  heb ik zin om mee te gaan. 
En het werd nog leuker, want ook Weezer en Fall Out Boys treden die avond op. 

Met mijn dochter zit ik al dagen op Ticket Swap te azen op kaarten voor Billie Eilish, eind juni in Antwerpen... Och... als daar kaarten voor vrij zouden komen: we kunnen wel huilen bij het idee alleen al... daar samen te staan... het lijkt me prachtig. 

En dan begin juli eindelijk het reeds twee keer verzette concert van Rammstein. 
Ook heel tof! 

Qua stijl gaat het lekker heen en weer van Metal, naar Post Punk, naar wat meer mainstream. Waar ik Billie Eilish onder moet vangen weet ik eigenlijk niet zo goed. 

Ik kies voor de zwijmel voor het lekkere opzwepende nummer van Chef'Special: Amigo. 
Gewoon een heerlijk nummer. 
En vanwege de mooie zin: strangers are strangers untill they meet. 
Vanwege de sympathieke zanger Joshua.
En vooral vanwege het feit dat ik blij ben met de Amigo's (en familieleden, die uiteindelijk ook mijn amigo's zijn) om me heen die het mogelijk maken om sámen van de muziek te genieten. Want dat is écht wel van grote meerwaarde als je samen van live-muziek kan genieten! 


Wil je meezwijmelen? 
Plaats hier je link. 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 opmerking:

  1. Ik ben nog nooit naar een pop of rockfestival geweest, maar ik kan mij heel goed voorstellen dat het kicken is als je daar naar toe gaat. Met vrienden familie of alleen, muziek is genieten!!
    Wel ga ik naar Oude Jazz festivals en naar Jazz in Duke Town in Den Bosch. Ander soort muziek maar ook genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen