vrijdag 27 november 2009

je zal maar wat te verbergen hebben

Vandaag kreeg Mike een brief in de brievenbus, afkomstig van de de Rijksdienst voor het wegverkeer. Met de mededeling dat het kenteken van mijn Fiësta-tje op die en die dag tussen 15 en 16 uur gesignaleerd was op de Bezuidenhoudse weg in Den Haag.
Ja .... en ????????
Of hij mee wilde werken aan een onderzoek.

Dus Mike begint te denken..... die dag zat hij in Parijs.... wat the fuck moet Natasja in Den Haag, zomaar op een doordeweeksedag als ze eigenlijk bij de kindjes moet zijn als ik in Parijs zit?

Na twee keer denken was het hem toch wel duidelijk.... ik ben er langsgereden voor de begrafenis van Ger d'r zusje.... dus het verhaal klopt.

Maar stel..... Stél nou, dat ik toch niet helemaal eerlijk ben, en had gedacht.... die Mike, die zit ver weg in parijs, ik ga eens lekker buiten de deur (vul zelf maar in) bij mijn vriendje in Den Haag.... dan weet ik dus niet of ik glashard binnen een paar seconden zonder blozen een antwoord klaar had gehad. (Niet dat hij daar nou met mijn postmenopauzale libido angst voor moet hebben, maar dat is weer een ander verhaal).

Maar eigenlijk vind ik het wel een beetje ver gaan, qua inbreuk op mijn privacy.
Ik denk dat ik de enquete maar leuk ingevuld terug ga sturen:

Wat ging u doen op het adres waar u naar toe ging: werken, zakenbezoek, familiebezoek of anders, nl: voor een goeie beurt naar mijn buitenechtelijke relatie!

Hoe vaak maakt u deze rit gemiddeld: Meer dan vijf keer per week.

Nou ja... zo kan ik er nog wel vanalles smeuïgs bij verzinnen. Ik denk dat ik er vanavond eens even lekker voor ga zitten!

Dus mensen.... jullie zijn gewaarschuwd. Ook op de weg is big brother you aan het watchen!
Wat deed u op het adres waar u vandaan kwam: net een punt achter de relatie gezet omdat er toch al vermoeden was van overspel, dat bij het sturen van uw brief dus bij dezen bij mijn ex bevestigd is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten