zaterdag 8 februari 2020

Zwijmelen op Zaterdag: Can't get used to losing you


Ik hou van muziek luisteren tijdens lange autoritten.
Maar de rit hoeft nu ook weer niet té lang te worden.

Gisteren om 16 uur vertrokken naar Den Haag. De Puberella wilde vrienden opzoek in Scheveningen, kon ik in die tussentijd fijn even bijkletsen met mijn Haagse vriendin.
(Help! Mijn bloedmooie meid gaat naar jongens toe op een plek waar ik niet weet waar het is bij jongens die ik niet ken... loslaten blijft een issue...).
Om 4 uur vertrokken we dus, rekening houdend met extra reistijd vanwege de spits. Om 16.15 reden we de eerste file in. De weg stond muurvast ten gevolge van weigerende slagbomen op de brug. Gelukkig kon ik nog keren om om te rijden over de Moerdijkbrug, maar op de weg daarnaartoe was een rijbaan afgesloten. We weren al een uur onderweg en toen waren we de Moerdijk nog niet over.
Nou ja... dan heb je natuurlijk de gebruikelijke drukte op de ring Rotterdam en in Den Haag naar het centrum... jemig... ik moet er nóg van bijkomen.

Ook van het feit dat ik mijn dochter even kwijt was :-). Ze zou door haar vrienden op de tram gezet worden en bij mijn vriendin zouden we haar bij de tramhalte weer oppikken. Veilig  zo toch, voor een provinciaaltje in de grote stad? Ze appte keurig dat ze in de tram zat. Ze appte keurig dat ze er over twee haltes zou zijn. De tram stopte bij onze halte... Je raadt het al.. geen Puberella. Ze was een halte te vroeg uitgestapt :-)))). En dat vind ik dus helemaal niks hè... mijn bloedmooie meisje op een achterlijk tijdstip in de Schilderswijk in d'r uppie op straat... Het ís ook gewoon helemaal niks.
En dan zijn die mobiele telefoontjes toch weer een zegen hè? Want binnen 3 minuten hadden we elkaar weer gevonden. Hoe deden we dat vroeger in Godsnaam zonder?

De zwijmel van vandaag... zo'n lekker liedje dat tijdens één van de lange ritten deze week voorbijkwam. Ik  was hem eigenlijk vergeten maar vond hem  toch wel heel erg leuk om weer te horen en hij is bovendien zwijmelwaardig. Hoogstwaarschijnlijk voor de die-hard Ska liefhebber uit de jaren '80 commerciële meuk en bovendien een cover, maar ik heb daar vandaag even geen boodschap aan.

Ik had de overige zwijmelaars beloofd dat ik een link zou plaatsen om mee te kunnen zwijmelen.
En jeeeejjjj... het is me gelukt.
Dus als je mee wilt zwijmelen... Dat kan. Hoeft niet per se via een bloglink. Kan ook gewoon een Youtubje zijn die je wilt delen.

Dus Zwijmelse!

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

2 opmerkingen:

  1. Er verandert zoveel met de kinderen die groter worden. Ik worstel daar ook meer mee dan tevoren gedacht. Loslaten is echt een kunst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De muziek herkennik wel maar niet in deze versie. Moet er morrgen nog eens naar luisteren misschien dat het me dan te binnen schiet.
    Wat een gedoe hè met die frote meiden. Ja ze willen hun gang gaan. Lastig voor pa en ma maar wij wilden het toen ook.

    BeantwoordenVerwijderen