vrijdag 6 november 2020

Zwijmelen op Zaterdag: For Bitter or Worse

 Misschien moet ik Anouk de woorden maar laten zingen als ik er zelf hier op mijn blog de woorden niet voor kan vinden. 

Wat zeg je als het allemaal over is? 

De meeste mensen om me heen weten al van de situatie:
Mr. C. en ik gaan niet samen verder :-(. 
Toch zullen er mensen zijn die schrikken als ze dit lezen, daar ben ik me van bewust. 

Ons fijne huis staat inmiddels te koop. 
We wachten allebei op het moment waarop alles afgerond is en en waarop we allebei, zonder elkaar, een plekje kunnen zoeken waar we ons geluk weer kunnen vinden, samen met onze kinderen. Tot die tijd hopen we er samen nog het beste van te maken. 

Ik ben altijd open geweest op dit blog. Het is nu eenmaal gewoon leuker om de fijne dingen en successen in het leven te delen, maar het is wat het is. Ook dit hoort bij het leven. 

Er is vast een fijn plekje onder de zon waar ik mijn geluk weer kan vinden. 
En ik ben ook ontzettend benieuwd naar de Natasja die hieruit tevoorschijn gaat komen als alles achter de rug is. Ik moet eerst door een hele zure appel heen. Maar ik hoop echt dat jullie heel gauw met me mee kunnen genieten van de nieuwe stappen in mijn nieuwe leven. 

Even muzikaal gezien... in deze nieuwe fase in mijn leven ga ik ook heel anders naar muziek luisteren. Ik word geraakt door zinnen of nummers die me voorheen echt niets zeiden. Zo heb ik tot voor een paar weken terug ook nog nooit om dit nummer gehuild.
Dus ik ben ook  heel benieuwd naar alle hartbreak zwijmels die ik de komende periode zal plaatsen :-) 


Meezwijmelen? 
Plaats hier je link. 
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 opmerkingen:

 1. Goh Natasja wat heftig... Uit elkaar gaan is heftig en Jou leven staat een tijdje op z’n kop. Ik kan je alleen maar veel sterkte toe wensen in deze moeilijke tijd. Het zonnetje gaat zeker weer een keer voor Jou schijnen. Ik wens je toch een fijn weekend toe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee ik schrik niet... { { { Knuffel } } }

  Ik wens je van harte alle goeds en dát wat je nu en straks voortaan nodig hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad even heftig, las af en toe wel het nodige, maar wens jou voor de toekomst al het moois en heel veel sterkte toe......
  Het aankomende gebeuren mooi verwoord in dit lied....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier schrik ik inderdaad van. Ik weet niet goed wat te zeggen. Ik hoop dat jullie allemaal toch weer ergens gelukkig worden en dat de weg daarheen niet te hobbelig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Natasja, dit is heftig! En moeilijk en zal tijd kosten. Zelf ben ik 6 jaar geleden door deze fase gegaan na 43 jaar huwelijk. En ja, het eerste jaar ben ik alleen maar met muziek bezig geweest en steeds vaker vond ik iets dat op mij sloeg, dat op 'ons' sloeg. Ik wens je veel sterkte en hoop dat jullie zonder elkaar ook weer het geluk zullen vinden. En verbonden blijf je sowieso door de kinderen. Nu, na 6 jaar, kan ik normaal omgaan met mijn ex die ik heel af en toe nog zie. Het nummer is heel erg toepasselijk in deze situatie. Kop op meissie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. alle goeds gewenst, hopen dat t huis snel wordt verkocht, dan kun je verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He gats, wat verdrietig. Ik hoop dat de toekomst voor jullie vol blijheid zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is heftig maar als het niet meer gaat dan is het de beste oplossing. Wens je heel veel sterkte en die plek onder de zon voor jou zul je vast en zeker vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is schrikken! Ik wist het niet. Heel veel sterkte de komende tijd.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen