vrijdag 27 november 2020

Zwijmelen op Zaterdag: Als er niets meer isEen mooi liedje van Edwin Evers kwam vandaag voorbij. 
Hij krijgt direct een plekje in de zwijmel.... 
Het liedje zal veel mensen raken... 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 opmerkingen:

 1. Ja nou en of.

  Wens je wel van harte een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie Zwijmel... een lied dat bij mij een gevoelige snaar raakt. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik heb je zwijmel met plezier geluisterd, maar ik kon niet bij je reageren. Geen idee waarom het niet mocht van de computer.

   Verwijderen
  2. Ik heb ook geen idee, ik hoor het wel vaker dat het niet lukt.

   Verwijderen
 3. Prachtig nummer, heel herkenbaar denk ik voor veel mensen, mooie zwijmel voor deze opdracht, fijn weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, heel herkenbaar... als demente mensen (daar betrek ik het op) echt de grip op het leven verliezen is er ook echt niks meer... helaas inderdaad ervaring mee met moeder en schoonmoeder... Wat heeft ie toch een warme stem die Edwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige zwijmel. Echt heel mooi. Even stil van.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn man van zes jaar heeft me verlaten voor een ander meisje omdat ik hem ervan beschuldig een ander meisje te hebben gezien en sindsdien probeer ik hem terug te krijgen, maar hij weigert terug te komen, hij reageerde niet op mijn telefoontje of e-mail en hij zelfs ontvriend me op face-book en ontvolg me ook op IG en hij vertelde me dat hij klaar was met mij en mijn twee kinderen, ik raakte echt in de war, ik zocht op internet naar hulp en ik zag een getuigenis van hoe een spreuk casters help hen om hun ex terug te krijgen, dus ik besloot het eens te proberen, maar ik was nog meer in de war vanwege de vele getuigenissen die ik zag, maar mijn geest zei dat ik met DR SAGURU mee moest gaan omdat ik veel onderzoek naar hem deed en ik ontdekte niets slechts aan hem, zo nam ik contact met hem op en leg ik mijn problemen aan hem uit en hij sprak een liefdesbetovering voor me uit en garandeer me 7 dagen dat mijn ex bij me terugkomt en tot mijn grootste verrassing de derde dag een geweldige wonder viel op mij en mijn ex kwam bij mij terug op de derde dag en hij smeekte me om vergeving DR.SAGURU u zijn gewoon de beste, ik zal zijn naam blijven publiceren omdat hij mijn Redder is, we zijn nu één grote, gelukkige en verenigde familie.Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem e-mailen Verlies de hoop niet te snel neem contact met hem op Als je zijn hulp nodig hebt je kunt hem e-mailen @ drsagurusolutions@gmail.com voor gemakkelijke en snelle communicatie, je kunt hem ook bellen of toevoegen op whats-app met dit nummer +12098373537

  BeantwoordenVerwijderen