vrijdag 8 januari 2021

Zwijmelen op Zaterdag: Allways on my mind


Ik hoorde dit nummer tussen kerst en oud en nieuw tijdens de Top2000.
Ik parkeerde net de auto voor de deur van mijn werk. 
Vooral de eerste zinnen troffen me. 

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind

En verder... ik hoef echt geen tweede kans, zoals Elvis verderop in dit nummer wenst.  
Wil hem niet meer geven ook. 
Maar wat ben ik dankbaar dat ik in dit hele proces niet ook nog eens liefdesverdriet heb. 
Dat had ook gekund hè, dat je gewoon mét alle ellende die bij een scheiding komt kijken, ook nog eens met een gebroken hart achter blijft? 

Ik heb het nummer op die vroege ochtend niet afgeluisterd, hoe mooi ik het ook vond. 
Rode ogen met uitgelopen mascara past niet bij een balie-functie. 

En ik heb met verbazing zitten kijken Elvis zijn horloge, die (ook in verhouding tot zijn microfoon) echt wel heel erg groot is! 😂

Meezwijmelen? 
Plaats hier je link. You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

7 opmerkingen:

 1. Ik ben niet een echte Elvis fan maar vind dit wel een goed nummer. Wel fijn dat je ondanks de zooi die een scheiding met zich mee brengt, ja dan geen liefdesverdriet hebt. Dan is het toch een stuk handiger om dit hoofdstuk af te sluiten, en verder te gaan met je leven. Een Fijn weekend�� wens ik je toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nooit een fan van E geweest en zal het ook niet worden maar erken natuurlijk wel zijn talent en grote invloed.

  AL hoe paradoxaal het ook moge klinken, ik ben blij te lezen dat jij zo in je situatie staat als dat je staat want verdriet heb je genoeg gehad en nu met goede moed vooruit kunt én durft kijken vind ik heel waardevol en ik wens je dan ook die positieve lijn blijvend toe, stijgend waar nodig ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was vroeger een echte Elvis fan. Vooral de films vond ik leuk. Omdat er in gezongen werd. Altijd naar de nachtfilm toen ik net getrouwd was.

  Hoe naar een scheiding ook is, fijn dat je er zo instaat. Ik gun je het beste en een hoop dat je straks je weg vindt in je nieuwe leven.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel begrijpelijk. Echt zo'n nummer dat je opeens kan raken. De tekst die je doet nadenken. Ik heb ook geen liefdesverdriet gehad na mijn scheiding. Wel verdriet om het verlies van heel veel vertrouwde dingen, de gezinssituatie die nooit meer hetzelfde zal zijn en de geschiedenis die we in zoveel jaar gemaakt hadden uiteindelijk die toch opeens was gestopt. Doet soms nog pijn hoor na ruim 6 jaar, maar ik voelde me toen bevrijd en opgelucht en het was/is een goede beslissing geweest. Je komt er wel Natasja!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies dat! Veel verdriet om wat was en ook om wat het niet meer gaat worden. Maar ik voel me ook opgelucht en bevrijd.

   Verwijderen
 5. Ook ik ben geen Elvis fan maar er zijn toch best veel nummers van hem die ik geweldig vind zoals deze
  Gr Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was wel een enorme Elvis fan en vind het heerlijk deze weer te horen. Ik begrijp dat de tekst je wat doet. Fijn dat je geen liefdesverdriet hebt, ondanks dat lijkt het me geen makkelijke periode.

  BeantwoordenVerwijderen