vrijdag 24 maart 2023

Zwijmelen op Zaterdag: BodypaintIk heb behoefte aan een rustig liedje. 
De week was weer zo vol, dat ik sinds zondagavond nu (vrijdagavond) eindelijk voor het eerst weer even een avondje kan gaan zitten. Ik heb zelfs nog niet eens de zwijmels van vorige week kunnen luisteren. Ik hoop echt dat ik er dit weekend even de tijd voor kan nemen. 

Ik had geen lekkere week. 
Ken je dat? Dat je op je werk met je taken bezig bent, of thuis, en dat er continu zij-input is van dingen die ook moeten en mensen die wat van je nodig hebben. 
Ik was totally overprikkeld (en moet vooral niet vergeten om straks even mijn magnesiumpil te nemen, hèt middel om razende stuiterballen in je hoofd weer rustig te krijgen),  heb ontzettend intensief liggen dromen 's nachts, waardoor ik ook niet uitgerust wakker werd. Ik mis mijn focus, ben heel gauw afgeleid en spring van de hak op de tak. 
Ik merkte zaterdag, toen de zon er even was, hoe groot de behoefte aan zonlicht en warmte is! 

Zaterdagmorgen staat er nog een ritje Utrecht op het program. Gelukkig mag ik meerijden, dat scheelt in prikkels. 
Daarna is het weekend lekker leeg. Althans... er wacht een naaiopdracht maar eigenlijk hoop ik dat ik zondag op mijn gemak alle tijd heb om daaraan te werken. En zaterdagavond speelt er een metal bandje waar ik met mijn zoon naartoe wil. Lekker even tijd om te ontspannen. 

Het liedje... bodypaint van Arctic Monkeys. Het is een liedje wat vaak voorbij komt op mijn favoriete radiostation Kink. Op de andere zenders hoor ik het eigenlijk nooit. Het is een liedje waarbij ik altijd even van de 'ik hoor radio' switch naar de 'luisterstand'. En ik ontdekte net dat er  een hele mooie clip bij zit. Dus ik dacht... ik deel hem even hier. Want ik vind dat het nummer het waard is om gehoord te worden. 


Wil je mee zwijmelen? 
Plaats hier je link. 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 opmerkingen:

 1. Ja zulke 'weken' ken ik zeker... inmiddels is het veel rustiger omdat ik heel bewust keuzes heb leren maken. Ik weet wat een activiteit aan energie kost dus ik bepaal vooraf of ik het er voor over heb of niet en ja dat is ff wennen maar eenmaal gewend, wil je niet meer anders.
  Ohh enne magnesium ja, denk ook aan vitamine d? (uit een potje van een goed merk)

  Kalm aan dan meid, en een heel fijne avond vanaovnd met zoon.
  Ik ga iets soortgelijks doen maar dan in een geheel ander genre en niet met zoon maar met buuf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik duim voor een betere week voor je. Toitoi groetjes Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk krijg je een wat rustiger week want rust in je hoofd is zo belangrijk. Keuzes maken zoals Melody zegt... maar niet altijd even gemakkelijk. Mooie Zwijmel waar ik naar kan luisteren, dus is hij het zeker waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees de laatste tijd van veel meer mensen dat ze overprikkeld zijn. Veel daarvan zijn vrouwen maar ik merk dat mijn eigen zoon dat af en toe ook heeft en mijn dochter helemaal. Ik heb makkelijk praten want pensioen. En ja, toen ik nog werkte had ik ook de nodige stress, maar nooit zo veel dat ik naar de dokter moest etc.
  Hoe zou het toch komen? Is het de werksfeer? Willen we teveel? Is er een teveel aan informatie en te kort vermogen om dat allemaal netjes weg te zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onrust in het hoofd, je lichaam, weet er over mee te praten, denk dat het mede door de tijd van heden komt, er gebeuren veel dingen, onbewust blijft er bij iedereen wel wat hangen, en ja soms heb je van die dagen dat er geen eind aan lijkt te komen, heerlijk nummer van Artic Monkeys, en idd de radio besteed veel te weinig aandacht aan dit soort muziek, bands

  BeantwoordenVerwijderen