donderdag 19 maart 2009

Spijt

Zomer '87...
Het kan ook '88 of '89 geweest zijn.
Ik werkte me een slag in de rondte bij Jos op de notenkraam. Voor dag en dauw vertrokken we om een uur of half 6 in de morgen om op tijd te zijn voor de opening van de markt, op plekken die niet naast de deur lagen, om om een uur of 8 's avonds weer thuis terug te keren. Van dat geld deed ik leuke dingen... een surfplank kopen, contactlenzen, op vakantie gaan, of naar een concert. En die Jos, die had veel vriendjes, die altijd in handeltjes zaten.
En zo regelde hij ook kaarten voor U2. Het was nog in de tijd dat je ouderwets met je slaapzakje voor de deur van een verkooppunt moest gaan liggen, wilde je er op tijd bij zijn. Wel zo handig dus, als je ze zomaar in je schoot geworpen kreeg.

Helaas, de timing voor het concert was erg slecht... er stond ook een vakantie voor de deur. Dus in een moment van verstandsverbijstering besloten mijn vriendin B. en ik dat het beter was om de kaarten te verkopen, en het geld lekker in de vakantie te gaan verbrassen.
Zo gezegd zo gedaan... de vakantie was geweldig, maar dat was het ook wel geweest zonder die extra 65 gulden. En ook het concert was geweldig... hadden we van horen zeggen :-(....
En nu heb ik al een dikke 20 jaar spijt van deze domme actie.

Maar nu ga ik het goedmaken.
Ik dacht dat morgen de kaartverkoop van U2 begon. Nu startte ik een dikke 2 uur geleden mijn pc-tje op, op mijn favoriete forum, en ik zie tot mijn verbazing dat de verkoop al een vol uur aan de gang is. Ships.... toch maar ingelogd en geprobeerd... keer op keer op keer op keer werd ik eruit geknikkerd ... wasmand op schoot, tussendoor even vouwen en blijven proberen. Met steeds minder moed..... Tot het moment dat er ineens kaarten vrijkwamen voor het tweede concert! En toen had ik meer geluk. Leve het internet, leve Mike zijn credit-card en leve mijn engelengeduld :-). Wij gaan naar U2!!!!!!
Ik ga mijn stomme actie van 20 jaar geleden goedmaken !!!!
Ik ben blij en ik stuiter!

Voeg ik er bij deze gelijk een oproep voor oppas aan toe voor 2 geweldig lieve engelachtige kindjes... Wie biedt?????. .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten