dinsdag 24 november 2015

Hoe de week van Tas was (7)

Samengevat... het was een prima weekje deze week!

Op het werk bij de tandarts was het lekker druk. De kerst en de vakantie komen eraan. En belangrijker nog... de budgetten van de zorgverzekeraars voor dit jaar moeten op, dus er moeten op de valreep nog kronen geplaatst worden, vullingen gezet worden, etc.
Soms heb ik weleens het gevoel dat alles wat mensen maanden en maanden uitstellen, dan toch nog even op de valreep moet gebeuren.
En als het dan niet meer gaat omdat de agenda van de tandarts vol zit?
Tja... dan heb ik het gedaan.
Ik ben immer verantwoordelijk voor de planning van de behandelingen...
Het blijft toch iedere dag weer een sport om iedereen tevreden te stellen!

En weten jullie nog dat ik vorige week mijn dienblad verprutste?
Mr. C. heeft alles weer gladgetrokken, met engelengeduld en en een goede penseel.
Ik ben nu helemaal happy met het resultaat.

Dit was voor:


En zo is het uiteindelijk geworden!


Mooi strak hè?

Het was ook wel een week van alvast wachten. Wachten op de geboorte van mijn nichtje...
Morgen wordt mijn schoonzusje ingeleid. Zo spannend wat voor moois daar uit gaat komen. Moeders is van Surinaamse afkomst, mijn broer een uit de klei getrokken blonde Hollander met groene ogen...

In het weekend zijn we alvast even wezen kijken naar de baby-kamer en de wieg. Dat wiegje daar hebben zo'n 44 jaar geleden mijn zus en ik in gelegen, en wat later mijn broer. Zo'n 16 jaar geleden is het wiegje opgeknapt lagen de kinderen van mijn zus en mijn kinderen erin. 
Zo zag de wieg bij de eerste ronde uit.En nu heeft mijn schoonzus hem opnieuw laten bekleden en geverfd.
Ze heeft plechtig beloofd dat ze hem nog een jaar of 10 zal bewaren voor de kleinkinderen van mijn zus en van mij... zo leuk! En het kraamcadeau is net op tijd af!
Ik maakte een verschoonmatje en ik ben superblij met het resultaat. Aan de onderkant zitten vakjes voor luiers, poetsdoekjes en nou ja... wat je er verder nog in wil doen, Borstcompressen ofzo?

Ik plaats de foto's toch alvast, want ik geloof nooit dat de aanstaande moeder dit vanavond of morgen zal lezen. Die is druk met het op orde maken van het nest en bevallen morgen! 

Een paar weken geleden gaf ik haar al de bijpassende accesoires:Het was prutweer vandaag dus fijn om een dagje achter de naaimachine en achter de computer  te kruipen. 


Jip kwam op het superidee om uit school vandaan een tussenstop te maken bij de Jumbo voor warme chocomelk! Dat was echt een leuke tractatie op deze sombere koude dag. En tja... daar sta je dan met je versgeperste sinaasappeltjes.


En ik ben weer begonnen met het volstorten van mijn webwinkeltje voor No Guts No Glory.
Bij No Presents No Glory heb ik stapels mutsen geplaatst. Voor elk wat wils. En het mooie is dat je daar dus niet alleen een leuk cadeau kan kopen, voor sinterkerstennieuw... je steunt ook nog eens een goed doel, want alle opbrengsten zijn voor No Guts No Glory! Andere cadeau's, zoals sieraden volgen deze week!


Ik ga duimen voor een hele voorspoedige bevalling voor mijn schoonzusje, en voor een prachtig maar vooral gezond kindje voor haar en voor mijn broer! Duimen jullie allemaal mee?
Ik kan niet wachten tot we mogen komen baby-snuffelen! 3 opmerkingen:

  1. Wat spannend dat je morgen tante wordt. Ik duim mee.
    De wieg is prachtig en jouw creaties zijn dat ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat spannend! Onze neef en zijn (Somalische) vrouw verwachten in februari een kindje. Ook hier zijn we benieuwd hoe mooi dat kindje gaat zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen