vrijdag 4 december 2020

Zwijmelen op Zaterdag: Little Talks
Ik had het er een paar weken geleden al over.
Nummers die me nooit wat zeiden raken me ineens. Soms door slechts een enkele zin.

Cause though the truth may vary
This ship will carry our bodies safe to shore

Mijn zus is één van de mensen van wie ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Zonder mezelf ooit teveel te voelen. Voor de wat verdere toekomst wéét ik dat ik bij haar plan D aan kan haken als mijn plan B en C mislukken, nu mijn plan A gestrand is. En dat is een zeer geruststellende gedachte. 

Zij stuurde mij dit nummer om me te laten weten dat ik erop kan vertrouwen, dat zij, met haar gezin, het schip zal zijn dat dat onze lijven veilig naar de kust zal brengen. 

Voor de nabije toekomst liet ze me weten, dat ze -wáár ze dit jaar met de feestdagen ook zal zijn- wil dat ik ben waar zij is, als blijkt dat ik alleen zal zijn met kerst of oud en nieuw. Ik hoef niet bang te zijn dat zij ook maar één seconde de gedachte zal hebben: "Jezes... wat heb ik me nou weer op de hals gehaald... ik heb Natas uitgenodigd!!!" Ze vraagt het niet uit beleefdheid... Bij haar ben ik nooit het vijfde wiel aan de wagen. 
Zo lief... 

Deze week was ik getuige van nog zo'n schip dat ervoor zorgt dat ze met elkaar de kust veilig bereiken.
Ik was bij de uitvaart van de vader van mijn liefste vriendin. 
En hoe verdrietig het ook was... het was tegelijk ook zo mooi om te zien. Hoe liefdevol haar moeder sprak over haar vader, hoe ze met haar broer samen afscheid nam, hoe haar zoon vasthield en steun had aan de trouw en het vertrouwen van zijn opa, hoe haar twee zoons er voor elkaar waren ondanks dat ze elkaar niet alle dagen even lief vinden... Ze waren er voor elkaar. Het was een stevig schip. 
Het raakte me.  

Dus Kleine Tas... ik denk je goed te kennen, maar ik heb geen idee of je dit nummer waardeert. 
Je hebt me vaker verrast met je keuze voor muziek, dus misschien vind je het wel mooi nu je er ook een keer met andere oren naar luistert. 

En lieve zus.. Ik weet dat ik heel goed zelf kan varen. Maar jouw vangnet maakt de baren, die vast en zeker woelig gaan, zijn een stuk minder eng. Bedankt voor dit liedje. Ik heb er vaak naar geluisterd de afgelopen weken.
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

8 opmerkingen:

 1. Een zus waar je op kan bouwen, wat heerlijk moet dat zijn. Ik heb twee zussen en ofschoon de band goed is, is het niet meer dan dat. Misschien omdat ik in de luiers zat toen zij het huis uit gingen. Maar ik hartstikke blij dat Jij zo'n zus hebt!! Het muzieknummer herken ik wel maar weet niet uit welke tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook al maak je er geen gebruik van ... de wetenschap dat je het wel kan doen als je daartoe de behoefte voelt is onbetaalbaar !

  Welk plan ook maar aan de orde is, ik hoop én wens je van harte toe dat het je goed gaat en je met rust en vrede in je hart met jezelf dit jaar afsluit en een nieuw jaar start.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat laatste zeker Melody. We staan nu een beetje op een soort dood punt waarop we wachten tot alles officieel onder de hamer is geweest. Pas dan kunnen we verder bouwen aan onze nieuwe levens. Ik wacht vol ongeduld tot het zover is.

   Verwijderen
 3. Wat fijn dat deze mensen er zijn. Ik maakte me zorgen, terwijl ik je alleen van blog ken. Top dat de muziek je zo sterkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enorm fijn dat je kunt terug vallen op, als een bovengenoemde letter niet mogelijk is, het officiele is altijd vrij tijdrovend, hoop voor jou dat 2021 er totaal anders uit ziet, hoe denk ik dat je dat voor jezelf wel duidelijk is ongeveer...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig o'n zus waar je altijd op terug kunt vallen en die je begrijpt!
  Koesteren hoor... Houd je taai hoor meissie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn man van zes jaar heeft me verlaten voor een ander meisje omdat ik hem ervan beschuldig een ander meisje te hebben gezien en sindsdien probeer ik hem terug te krijgen, maar hij weigert terug te komen, hij reageerde niet op mijn telefoontje of e-mail en hij zelfs ontvriend me op face-book en ontvolg me ook op IG en hij vertelde me dat hij klaar was met mij en mijn twee kinderen, ik raakte echt in de war, ik zocht op internet naar hulp en ik zag een getuigenis van hoe een spreuk casters help hen om hun ex terug te krijgen, dus ik besloot het eens te proberen, maar ik was nog meer in de war vanwege de vele getuigenissen die ik zag, maar mijn geest zei dat ik met DR SAGURU mee moest gaan omdat ik veel onderzoek naar hem deed en ik ontdekte niets slechts aan hem, zo nam ik contact met hem op en leg ik mijn problemen aan hem uit en hij sprak een liefdesbetovering voor me uit en garandeer me 7 dagen dat mijn ex bij me terugkomt en tot mijn grootste verrassing de derde dag een geweldige wonder viel op mij en mijn ex kwam bij mij terug op de derde dag en hij smeekte me om vergeving DR.SAGURU u zijn gewoon de beste, ik zal zijn naam blijven publiceren omdat hij mijn Redder is, we zijn nu één grote, gelukkige en verenigde familie.Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem e-mailen Verlies de hoop niet te snel neem contact met hem op Als je zijn hulp nodig hebt je kunt hem e-mailen @ drsagurusolutions@gmail.com voor gemakkelijke en snelle communicatie, je kunt hem ook bellen of toevoegen op whats-app met dit nummer +12098373537

  BeantwoordenVerwijderen