vrijdag 3 september 2021

Zwijmelen op Zaterdag: Hometown Glory

Ik blijf een beetje in het thema thuis hangen merk ik. 
Het is in huize van den Ing nog steeds niet bij iedereen goed geregeld met het thuis-gevoel. 
Op verzoek van mijn dochter plaats ik het mooie Hometown Glory van Adele. 
Ik heb het zo met haar te doen. Ze kan haar draai maar matig vinden sinds ze heeft moeten verhuizen. 
Ik hoop dat het allemaal gewoon een kwestie is van wennen en tijd. Maar ik kan het niet voor haar oplossen. Behalve het gezellig maken, er zijn voor haar en haar laten weten en laten merken dat ze altijd welkom is bij me. No matter what!!! 

Het is nu dinsdag, en ik zet de zwijmel klaar voor zaterdag. De rest van de week heb ik geen tijd. 
Ja, morgenavond zou nog kunnen, maar ik vrees dat ik dan gaar ben. 
Ik zag vandaag de werkagenda voor morgen en ik moet die agenda echt blokkeren in mijn hoofd wil ik vannacht slapen en morgen fit op mijn werk verschijnen. 
Op het moment dat ik, voordat we vandaag afsloten,  met mijn werkgever naar de agenda keek, zei ik: "ik denk dat ik vanavond maar om 9 uur naar bed ga."
Op dat moment zei hij: "ik zou als ik jou was maar om 8 uur naar bed gaan."
Hahaha,  hij zag het nog somberder in dan ik. 

Het is nu bijna half 10. En ik ga douchen en er een end aan breien voor vandaag. 
Ik heb het vaste voornemen om morgen weer op de fiets naar mijn werk te gaan. 
Net als vandaag. Dat betekent wel dat de wekker nog een half uur vroeger gaat. Kwart over 5. Dat is toch gewoon in het holst van de nacht?!!!!
Maar fietsen. Nu kan het nog. Het is nèt licht als ik vertrek. Over een paar weken is het donker, en dan is het echt een opgave om er vroeg uit te gaan. Het was zo mooi vanmorgen, met de mistflarden boven de weilanden... 

Mee zwijmelen? 
Plaats hier je link. 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

3 opmerkingen:

  1. Prachtig nummer heb je geplaatst, na een scheiding is het altijd voor iedereen even zoeken, in het begin gaf je aan dat je ex het al zo goed voor elkaar had, maar schijn bedriegt vaak, ook heeft hij alles moeten plaatsen, kinderen zijn gelukkig flexibel, je zoon woont op zichzelf met vriendin, op zich mooi natuurlijk, beiden gelukkig al op leeftijd, dus ze zullen minder vragen hebben over het hoe en waarom..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi nummer van Adele. Ik kan mij voorstellen dat je op een nieuwe plek maar moeilijk kunt aarden. Toen mijn vader en moeder kort na elkaar overleden, was ik twintig jaar. Ik ging bij mijn oudste broer wonen, maar het werd nooit een eigen plek. Over enkele weken is het vroeg donker, daar zie ik tegen op. Maar als je nog werkt is het nog erger. Met donker op weg en met donker weer naar huis. Bah!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als moeder voel je je altijd verantwoordelijk voor het geluk van je kinderen ook al kun en wil je er eigenlijk niets meer aan doen. Het is voor jullie allemaal wennen en met de donkere dagen in het verschiet zal het er niet makkelijker op worden.

    BeantwoordenVerwijderen