zaterdag 9 oktober 2021

Zwijmelen op Zaterdag: The Wolf SongKlik hier als het liedje niet laadt op je smartphone. 

Ergens in zijn leven kreeg mijn zoon een hekel aan zijn naam en heeft hij zelf een naam aangenomen. Een naam die hij mooi vond en die hij bij hem vond passen. Varg. 
Een zweedse naam. Iemand wees me erop dat het Wolf betekent. En een ander kwam naar aanleiding daarvan met de Vargsong, het wolvenlied, uit de verfilming van het boek Ronja de Roversdochter. 
En daarom verdient deze een plekje in de Zwijmel. 

Mee zwijmelen? 
Plaats hier je link. 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

3 opmerkingen:

 1. Mooi Mysterieus lied over de wolf. Wist je zoon dat het Wolf betekende, en weet je waarom hij voor deze naam gekozen heeft? Ik wens je een fijn weekend toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij heeft deze naam gekozen omdat hij zich ging verdiepen in de Noorse Mythologie en daar kwam hij hem tegen. Of hij de betekenis wist, weet ik eigenlijk niet. Maar ik vind het gegeven om je naam zelf te kiezen wel heel oké.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen dat jouw zoon een eigen naam heeft gekozen, bij je geboorte krijg je er automatisch één, in het geval van jouw zoon vond hij die toch niet passend, heel apart Varg, leuke bijkomstigheid dat het in Zweeds wolf betekent.......
  De muziek vind ik ook mooi, nu heb ik zelf iets met film muziek, ook altijd op zoek als ik i8n een film iets hoor, soms via soundtrack, soms puur via een woord tijdens de film...

  BeantwoordenVerwijderen