vrijdag 3 december 2021

Zwijmelen op Zaterdag: Ghost Love Score


Ook het laatste concert dat dit jaar gepland stond gaat niet door. 
Vandaag kreeg ik te horen dat het concert van Nightwish in Antwerpen uitgesteld is. Ik had nog even goede hoop dat het volgende week door zou gaan, maar ook in België worden de maatregelen strenger. 
Ik moet nu wachten tot november 2022.

Ik schrijf goede hoop. Maar eigenlijk was het ook vrees. In deze tijden in een vol sportpaleis? En dan een besmetting oplopen en dan achteraf zeggen: 'Dat was een beetje dom?!'
Maar ja... gekochte kaartjes is zuur geld, een concert is supertof en het zou ook weer een fijne avond worden met Kleine Tas. Ik hoef nu het besluit niet meer te nemen. 
En ach... het zou een zitconcert worden. We zouden pas laat aankomen dus hoogstwaarschijnlijk achter in de zaal geplaatst worden. Dat past toch niet bij Nightwish? Daar hoor je voor het podium te staan!
Ik hoop voor volgend jaar op betere tijden.  

Dus daarom: vandaag een 10 minuten durend spektakel in de zwijmel van 'onze Floor'. 

Mee zwijmelen? 

Plaats hier je link. 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

3 opmerkingen:

 1. Ik kan mij voorstellen dat je bij deze Band vooraan bij het podium wilt staan. Jammer dat dan het concert niet doorgaat, maar op een zitconcert zit je ook niet te wachten. Wij hopen maar weer op betere tijden. Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke muziek heb je geplaatst, muziek die bij mijn favorieten hoort, zal toch helaas weer even afwachten worden of 2022 toch weer vrij snel live concerten toe laat, is een vraag die velen bezig houdt denk ik..
  Het virus laat zich niet sturen, stelt ons geduld op de proef...
  En zeker dit is geen muziek om op een stoel(zitplaats)van te genieten, hier moet je gewoon lekker tussen de mensen los kunnen gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bet 365 288 우리카지노 쿠폰 우리카지노 쿠폰 ミスティーノ ミスティーノ 313BetMGM NFL Picks, NFL Consensus Picks for Week 12

  BeantwoordenVerwijderen