zaterdag 29 januari 2022

Zwijmelen op Zaterdag: Wuthering Heights

 In de week dat je hoort dat de Efteling het Spookslot wil sluiten, is er maar één nummer zwijmelwaardig. 

 

Klik hier als het nummer niet laadt op je smartphone Meezwijmelen? Plaats hier je link. You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk nummer van Kate Busch. Gek dat ik nooit aandacht besteed heb aan Kate Bush in combinatie met de Efteling. Volgende week besteed ik dan ook aandacht aan haar optreden met de opening van het Spookslot!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe ik mijn man terugkreeg..........DE BESTE MANIER OM TE Winnen en je ex-echtgenoot te krijgen MET DE HULP VAN DR OGUGU KRACHTIGE EN DRINGENDE LIEFDESPELL MET 100% GARANTIE Mijn man heeft me de afgelopen maanden in de steek gelaten nu, en weiger terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net ontmoette, daarvoor heb ik geleden en het was een worsteling, maar ik besluit alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat mijn man en ik kwam weer bij elkaar zoals vroeger, toen ging ik daar online. Ik zag zoveel goede gesprekken over deze spreukgebruiker wiens e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com is, dus ik moest contact met hem opnemen en mijn probleem aan hem uitleggen en in slechts 48 uur als hij heeft beloofd, mijn man kwam thuis en zijn gedrag was terug naar de man met wie ik getrouwd was. Ik kan de spreukgieter niet genoeg bedanken voor wat hij voor mij heeft gedaan, ik ben zo dankbaar en ik zal nooit stoppen om zijn naam op internet te publiceren voor het goede werk dat hij voor mij heeft gedaan, nogmaals, zijn e-mail hem direct.. solutiontempledrogugu@ gmail.com of bel/WhatsApp:+2347011196745http://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

    BeantwoordenVerwijderen