vrijdag 27 december 2013

verdubbelen maar

Mag ik jullie voorstellen aan 'De Verdubbeldame'? <- *klik*

Wat doet de Verdubbeldame?

Al het goede komt in meervoud. Daarom verdubbelt de Verdubbeldame jouw inzet voor een betere wereld. Niet in geld, maar in daden.
Stel, je wilt graag iets goeds doen voor de wereld, maar je vraagt je af wat je in je eentje nou teweeg kunt brengen. Dan is het fijn om te weten dat je de Verdubbeldame kunt inschakelen. De Verdubbeldame treedt dan in jouw voetsporen en doet precies wat jij ook doet. Dat maakt jouw initiatief dubbel zo zinnig.
De Verdubbeldame verdubbelt die inzet dan, door precies hetzelfde te doen (of indien dat niet mogelijk is: iets vergelijkbaars) en daarover te bloggen. De Verdubbeldame kan soms de goede daad in eigen omgeving uitvoeren, en zal soms naar je toe komen om je letterlijk terzijde te staan. Anderen kunnen zich vervolgens aanmelden om ook die daad te verdubbelen, zodat de impact nog groter wordt.

Iedere week heeft ze op haar blog een verdubbeldaad. Een daad die is voorgedragen door één van haar lezers. Verdubbeldaad 139 is iets maken om te doneren aan No Presents No Glory. Via haar blog kunnen lezers zich aanmelden om mee te verdubbelen door iets te kopen of te maken voor No Presents No Glory. Alle opbrengsten zullen ten goede komen aan No Guts No Glory: www.stichtingngng.nl

Neem vooral eens een kijkje op haar inspirerende blok, en verdubbel vooral mee, met verdubbeldaad 139 of met één van de 139 andere verdubbeldaden.

Rechts op mijn blog staat, om het de verdubbelaars makkelijk te maken, een grote knop naar mijn 'winkeltje' voor No Presents No Glory.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten