vrijdag 2 oktober 2020

Zwijmelen op Zaterdag: Dancing Queen

 Van de week werd mijn Prulleke 17. 
Ze vindt er niks aan, aan 17 zijn in het jaar 2020. 'Ben ik eindelijk op een leeftijd dat ik dingen mag, kan het nog niet'. Ze had een groot feest in gedachten. Het wordt nu vanavond een feestje met 4 personen. Ik vind het wel sneu voor haar. Ze verheugt zich volgens mij al een jaar op dit liedje: ' You are the dancing queen, young and sweet only seventeen'.

Maar eigenlijk hoop ik dat ik vanavond kan aanhaken op haar feestje om mijn examenfeestje te vieren. 
Zaterdagochtend beginnen mijn examens voor de opleiding tot coupeuse. Ik ga op voor 2 examens dit jaar. Lingerie en Coupeuse deel 1. Als ik slaag voor de module lingerie dan mag ik mezelf costumière noemen. 
Ik heb echt heel hard gewerkt de afgelopen tijd om mijn examenstukken op tijd af te ronden. Het is altijd meer werk dan je denkt. En ieder jaar komt er gewoon een huilbui voorbij omdat ik zo ontzettend moe ben, en zo klaar met het moeten en gewoon rust wil en niet ieder vrij moment met mijn examenstukken bezig wil zijn. 
We gaan het zien. Ik ben in ieder geval tevreden over de stukken die ik moet inleveren. Ik hoop dat de examencommissie dat ook is. 

En ongeacht de uitslag: volgende week laat ik de foto's zien! 

Mee zwijmelen? Plaats hier je link! You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

13 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je Prulleke
  En toitoitoi ik zal voor je duimen tussen het insectenfotograferen en meer, door hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook wel een mooie naam voor je prulleke ''Dancing Queen'', leuk nummer
  Heel veel sterkte met je examens.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk kun je vanavond een feestje vieren, sowieso voor je Prulleke die 17 jaar is geworden. Maar ook Jouw feestje omdat je geslaagd bent. Ik ben benieuwd naar je creaties die Jouw Dancing Queen zeker eer aan doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat je geslaagd bent en je feestje mee kan vieren met je prulleke.
  Waar doe je je examen? Welke opleiding/school?
  Zelf heb ik het tot coupeuse lerares geschopt en jaren een eigen modevakschool gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe de opleiding bij Dutch Fashion in Breda, methode Mode op Maat.
   Wat leuk dat je lerares/coupeuse bent geweest.
   Ben je er nog actief mee?

   Verwijderen
  2. De uitslag horen we later deze week

   Verwijderen
  3. Nee, ik ben er al jaren geleden mee gestopt. Er was steeds minder animo voor naailessen. Heb nog een tijdje in de bruidsmode gewerkt maar door artrose in mijn handen ben ik daar ook mee gestopt en administratief werk gaan doen.
   Ik heb mijn opleiding bij de ENSAID gevolgd. Weet niet of datnog bestaat.

   Verwijderen
  4. Ensaid bestaat zeker nog. Ik ben daar ook wezen kijken voor de opleiding. Ze deden heel veel met kleine schaalmodellen maken met vlieseline, heel gedegen, en ook veel borduurtechnieken. Maar de opleiding in Breda sprak me net iets meer aan.
   Jammer dat artrose in de weg ging zitten voor dit vak.

   Verwijderen
 5. Ik hoop dat je geslaagd bent en je feestje mee kan vieren met je prulleke.
  Waar doe je je examen? Welke opleiding/school?
  Zelf heb ik het tot coupeuse lerares geschopt en jaren een eigen modevakschool gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met het prulleke. En ik snap heel goed dat het voor de jeugd een k*t-jaar is. Met veel dingen die niet doorgaan. Ik heb er hier ook twee rondlopen. Maar ja. het is voor iedereen afzien helaas. Hopelijk wordt 2021 een beter jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte met je prukkele van 17! Heel jammer voor haar en al die andere kinderen en mensen die iets te vieren hadden. Het jaar 2020 zal niemand ooit vergeten.
  Hoop dat je geslaagd bent, je bent een doorzetter! Heerlijk nummer trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn man van zes jaar heeft me verlaten voor een ander meisje omdat ik hem ervan beschuldig een ander meisje te hebben gezien en sindsdien probeer ik hem terug te krijgen, maar hij weigert terug te komen, hij reageerde niet op mijn telefoontje of e-mail en hij zelfs ontvriend me op face-book en ontvolg me ook op IG en hij vertelde me dat hij klaar was met mij en mijn twee kinderen, ik raakte echt in de war, ik zocht op internet naar hulp en ik zag een getuigenis van hoe een spreuk casters help hen om hun ex terug te krijgen, dus ik besloot het eens te proberen, maar ik was nog meer in de war vanwege de vele getuigenissen die ik zag, maar mijn geest zei dat ik met DR SAGURU mee moest gaan omdat ik veel onderzoek naar hem deed en ik ontdekte niets slechts aan hem, zo nam ik contact met hem op en leg ik mijn problemen aan hem uit en hij sprak een liefdesbetovering voor me uit en garandeer me 7 dagen dat mijn ex bij me terugkomt en tot mijn grootste verrassing de derde dag een geweldige wonder viel op mij en mijn ex kwam bij mij terug op de derde dag en hij smeekte me om vergeving DR.SAGURU u zijn gewoon de beste, ik zal zijn naam blijven publiceren omdat hij mijn Redder is, we zijn nu één grote, gelukkige en verenigde familie.Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem e-mailen Verlies de hoop niet te snel neem contact met hem op Als je zijn hulp nodig hebt je kunt hem e-mailen @ drsagurusolutions@gmail.com voor gemakkelijke en snelle communicatie, je kunt hem ook bellen of toevoegen op whats-app met dit nummer +12098373537

  BeantwoordenVerwijderen