zaterdag 6 november 2021

Zwijmelen op Zaterdag: Nightswimming


 

Het is een beetje laat voor de zwijmel. Meestal heb ik de zwijmel op vrijdagavond wel klaar staan. 
Maar ik moest na mijn werk gelijk door naar het poppodium en nadat ik op een soort afterparty was, in aangeschoten toestand mijn dronken zoon tegemoet fietste in de stad (hij is een weekend thuis! Wat een heerlijkheid en gezelligheid!), en omdat ik nu zaterdagochtend uit wil slapen, flans ik toch nog even in het holst van de nacht een zwijmel in elkaar. Het lijkt wel of ik er een soort van vrijgezellen bestaan op na houd... maar ook dit klinkt allemaal weer spannender dan het is. Voorlopig kruip ik straks nog heel kuis, en ook echt kuisverrot na een drukke werk en klusweek, gewoon allenig in mijn bedje. 

En de zwijmel? Ik was deze week in de ban van de Kink1500. Het aftellijstje van de alternatieve radiozender. Dit nummer kwam daarin voorbij. En op de één of andere manier kwam de laatste weken een paar keer op mijn pad. En ik vind hem zwijmelwaardig. 

Mee zwijmelen? 
Plaats hier je link. 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 opmerkingen:

 1. Mooie zwijmel heb je geplaatst, beste nummer van de cd....
  Met het woordje lijkt, komt het bij mij over alsof er iets nieuws in jouw leven is aan het opbloeien......
  Of je vrijgezel bent, dat weet je tenslotte zelf het beste...
  Wordt vervolgd....Fijn Weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog midden in de nacht een Zwijmel plaatsen, dan ben je niet fanatiek😉Mooie Zwijmel wat ik geheel niet ken maar dat maakt niet uit want hij is terecht Zwijmelwaardig!!

  BeantwoordenVerwijderen