vrijdag 21 juli 2023

Zwijmelen op Zaterdag: Snuff

 






Ik had eigenlijk een liedje en een stukje tekst klaar staan over de vlinders die al bijna 3 weken mijn leven beheersen. En over de man die daar schuldig aan is. 
Maar het voelde te teer en te kwetsbaar om dit online te zetten. 
Komt nog wel... of niet. Ik weet niet hoe het allemaal gaat lopen. Maar ik wil wel even delen dat de vlinders die ik voel weer ontzettend fijn zijn. 
Eén ding wil ik er nog wel over kwijt: deze gast is ook gek op muziek en hij laat me van alles horen binnen het genre wat ik leuk vind, én daarbuiten. En met vlinders in je buik komen ook nog eens  liedjes binnen die je voorheen alleen maar hoorde, maar nu ook echt vóelt. Muziek is wat dat betreft zo bijzonder en fijn! 

Daarom deel ik een ander klein  geluksmomentje van deze week en hou ik deze vlinderman nog even lekker voor mezelf :-). 
 
Ik zag voorbij komen dat Corey Taylor, de front man van Stone Sour en Slipknot, dit najaar in 013 komt. 
Mijn langharig tuig is groot fan van deze zanger. Ik heb Stone Sour 1x live gezien en ik was aangenaam verrast door de fijne energie die hij uitstraalde op het podium. Hij veroverde ter plaatse een plekje in mijn hart, die Corey Taylor. 

Dus... direct de tickets besteld voor ons allebei. En een dag later ging ik even checken wáár ik nou eigenlijk kaartjes voor had geboekt. En daar kwam ik dit juweeltje tegen. Wát een emotie zit er in deze uitvoering van Snuff. 



Wil je mee zwijmelen? 
Plaats hier je link. 




You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd meid, wat heerlijk voor je.. nieuwe deuren die zich openen... met een nog onbekende wereld erachter, volledig aan jou/jullie om te ontdekken.

    En niet alleen wat deze muziek betreft dus ;-)

    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen