vrijdag 18 januari 2013

Kleine stapjes, vooral veel kleine stapjesDe voorbereidingen verlopen goed.
Van de 20 kilometer van vorige week heb ik nauwelijks last gehad. Zelfs het zeurende plekje op mijn heup dat ik verzwegen, mentaal genegeerd, en liefdevol gemasseerd en gesmeerd heb, is nu ook verdwenen. Gelukkig maar... 

Gisteravond heb ik op de sneeuwvrije fietspaden heerlijk kunnen lopen. Voor morgen verheug ik me op een heel fijn loopje in een wit bos. Zondag loop ik een 10-kilometer wedstrijd om te kijken of ik misschien trainingsdoelen kan aanpassen. 

Vanavond was rustavond. Veel gelezen, veel inspiratie gekregen, misschien kan ik nog tips toepassen.

Check de vinkjes op mijn schema.... Ik heb er echt al veel gedaan!

5 opmerkingen:

  1. Bikkel, je gaat het gewoon doen. Nu gaat een Rotterdamse die "hem" al 4x gedaan heeft je motiverend toespreken :-) : die marathon is een pleuris end, maar het gevoel dat je krijgt als je na 42,2 km over de finish loopt zul je NOOIT meer vergeten! En pijn is tijdelijk. Go for it!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Anja. Je had het een poosje geleden over een verslag dat je had geschreven. Ik zou dat graag willen lezen als je het met me wil delen. Ik had na die 20 van vorige week wel het gevoel van: Pffff.... en dan nog zo'n stuk! Maar ja... dan ben ik ook weer een paar maanden verder.

      Verwijderen