vrijdag 19 februari 2021

Zwijmelen op Zaterdag: Don't look back

 


Klik hier las het liedje niet laadt op je telefoon

Het is weer bijna zaterdag. 
Time flies. 
Omdat ik het weekend weg ben, moet ik niet vergeten om de zwijmel alvast klaar te zetten. 
Ik lijd een beetje een nomadenbestaan de laatste weken. Vannacht slaap ik in het vierde bed deze week. 
Fijn dat alle mogelijkheden er zijn, maar het komt de rust niet ten goede. 
Maar... het is de 19e. Dus nog minder dan een maand voordat ik de sleutel heb van mijn nieuwe huis. 

Dit liedje zat deze week in mijn hoofd. 
Ik ben benieuwd hoor... of ik de rest van mijn leven vrijgezel zal blijven, of dat ik weer een lover vind die me bij de hand neemt, vraagt om niet terug te kijken en het me het vertrouwen geeft om mee te gaan en me weer kan laten zien hoe mooi de liefde kan zijn. 
Maar voorlopig: aan mijn lijf geen polonaise!

Mee zwijmelen? Plaats hier je link: You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 opmerkingen:

 1. Even tot rust komen. Een nieuwe liefde zal zich aandienen als je er klaar voor bent. En soms is het genoeg geweest. Weet dat er heel veel dingen zijn voor alleengaanden waar het ook gezellig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geweldig nummer is dit! Ach.. terugkijken is iets wat je af en toe echt wel zult doen. Maar voorlopig is het beter voor je om vooruit te kijken! Je lekker te settelen en dan wordt het leven weer leuk en wie weet is er dan weer plaats voor een nieuwe liefde en als die zich aankondigt geniet er dan met volle teugen van. Fijn wknd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig nummer van Peter Tosh. Je zit nog maar kort in deze nieuwe fase van je leven, en alles moet weer een nieuw plaatsje krijgen. Een quote die ik gebruik... “Waar je route ook naar toe leid, vergeet geen plezier te hebben op de weg er naar toe.” Blijf genieten Natasja, het komt goed��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk nummer heb je geplaatst, eentje die bij mij altijd lekker binnenkomt, de tekst niet terug kijken, zou makkelijk zijn, maar om weer stappen vooruit te zetten, is het toch belangrijk om af en te terug te kijken, het is nog vers, je hebt de tijd, nog volop werk met je nieuwe huis, als de tijd daar is valt alles vanzelf op zijn plaats..
  Fijn weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eén ding hè meis.... de liefde is niet alleen zelfstand maar ook stront-stront-stronteigenwijs... die laat zich door niets of niemand de wet voorschrijven.... kortom, laat hetlos en laat je verrassen

  BeantwoordenVerwijderen