zondag 29 januari 2012

Boksbal

Zo. Er mag geramt worden.

Vorige week was er vanalles aan de hand. Oorzaak was te zoeken onder het kopje weerbaarheid/klasgenootjes/school.
Omdat het een en ander toch wel indruk op Jip had gemaakt mocht ik met hem mee naar zij peut om het een en ander te bespreken. Hij had al eerder verteld dat hij het daar zo fijn vond omdat hij daar af en toe even op de boksbal mag rammen. Vrijdag liet hij even een demonstratie zien. En ik zag dat het hem goed deed. Ik wist niet dat hij het in zich had.

Omdat Jip de laatste tijd toch vaak boos uit school komt, en zijn boosheid maar moeilijk kwijt kan, zochten we naar een oplossing. Eén van de oplossingen waar hij zelf mee kwam was: ik wil een boksbal.

Voor een prikkie via marktplaats hebben we iemand anders van zijn overtollige boksbal af geholpen, en nu staat hij bij ons te wachten tot er weer iemand langs loopt om er op los te beuken. Want ja, dat bleek wel gisteren, het is bijna onmogelijk om er langs te lopen zonder er een hengst op te verkopen.

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat hij zich daar op kan afreageren. Ze kunnen zich dan helemaal leeg"werken" en dat werkt. Leuk die actiekiek.

  Ha, ik kan me voorstellen dat je er niet langs kan lopen zonder er ook een tik op te geven, hahaha. Er zit een magneet in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veert zo' n ding niet terug? Ik zou waarschijnlijk en dreun van demboksbal krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het lijkt me heerlijk om daar eens een tijdje op te rammen. Jip, dat doe je goed, man. sla dr op. Wie weet wordt je later bokser en wereldkampioen half zwaargewicht.

  BeantwoordenVerwijderen