woensdag 9 mei 2012

frietjes in het bos

Soms word je weer even wakker geschud. Dan weet je weer dat je af en toe gewoon zelf de krenten uit de pap moet halen, of de slagroom op de taart moet spuiten.

Vandaag had ik zo'n moment. Ik dacht What the ...., ik ga vanavond geen boodschappen doen, ik ga niet koken... ik rij uit het werk vandaan langs huis, haal de kinderen op, en ga lekker naar het bos.

En het was me daar toch lekker!

De rododododendrons stonden in bloei...

Janneke deed de handstand en ik probeerde er een foto van te maken maar er zat vertraging in de camera. Wat we allebei dan weer erg grappig vonden...

Jip brak een hut af.Ik kreeg een hartje, alvast voor moederdag.Rupsje Nooitgenoeg zweefde in het bos. Hij verkeerde duidelijk in levensgevaar: zijn leven hing aan een zijden draadje... (héééél goed kijken!)


Er was een boshut met de lekkerste friet van heel de Zuidwesthoek!


En een mama met een vermoeid-na-het-werk-hoofd.


Ik vind dat we dit gewoon vaker moeten gaan doen!

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je dat zomaar spontaan doet! Super. Die handstandsessie is heel leuk. Wat lijken jullie tweeën op elkaar zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tasja geniet en doe dit zo vaak het kan.Dit is het grote genieten.
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon blijven doen! Mensen hebben leuke dingen nodig hoor, om de lol van het leven dubbel en dwars in te blijven zien. En je ziet het aan je kinderen: blij met "niks". Herkenbare foto;s maar het blijven juweeltjes he?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rups lijkt op het pad te lopen. Gaaf dat je hem opmerkte.
  Mooi dat je de boel de boel liet en zo maar even het bos opzocht. Sommige mensen kunnen dat niet. Eerst komt het werk (altijd) en dan pas het leuke. Jij bent in staat het om te draaien. Vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen