maandag 30 april 2012

geachte meneer of mevrouw van de C-duizent 2

Geachte meneer of mevrouw van de C-duizent,

Wilt u alstublieft voortaan ervoor zorgen dat u blikjes gepelden tomaten teidig aangevult zijn? En wilt u alstublieft niet daarmee wachten totdat alleen nog maar de onverkoopbare gedeukte eksemplaaren daar nog staan? Het kan namelijk weleens gebeuren dat mijn man dan, bij gebrek aan beter, er toch voor kiest om zo'n onverkoopbaar gedeukt eksemplaar in zijn boodschappenwagentje te leggen.

En wilt u s.v.p. ook voor de zekerheid uw kasjères instruweren dat,  als zei dit zien, dat zei mijn man erop weizen dat hij die overkoopbare gedeukte eksemplaaren beter niet kan kopen?

Het kan namelijk zomaar gebeuren dat ik mijn blikopener in zo'n onverkoopbaar gedeukt blikje zet, en dat dan in minder dan een sekonde mijn keuken is omgetovert tot een paddenstoel: rood met witte stippen.

Ik zou het zeer waarderen als u hier in het vervolg aandacht voor heefd.

Met vriendelijke groet,

een kland

5 opmerkingen:

 1. Oeps, en 't is nog lang geen paddenstoelentijd!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hed verzoek leikt me duydelijk. Maar waarom je die altertanieve speling hanteerd ondgaad me een beedje. Misgien omdat ze bij C 1000 te stom zein om foor de dufel te danze?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Plato, ik pas me aan aan de cduizent zelf, zie dit blogje: http://tasja72.blogspot.com/2011/09/geachte-meneer-of-mevrouw-van-de-c.html

  BeantwoordenVerwijderen