dinsdag 19 juni 2012

zoab en oab

vandaag was ik op de nieuwe school voor jip

zoals je in het asfaltwezen de keuze hebt tussen zoab en oab ( zeer open asfalt beton en en asfalt beton) hadden ze op deze school de keuze tussen een ziga en iga. oftewel een zeer individueel gerichte aanpak of een individueel gerichte aanpak.

klinkt veelbelovend toch?

ik kan er nog veel meer over kwijt, maar dat doe ik lekker niet. ik typ nog met 1 hand, en dat gaat best langzaam.

ik ga er alleen nog over zeggen dat ik het gevoel heb dat ik daar niks hoef uit te leggen hoe het werkt bij jip. en dat vind ik erg fijn.

volgende week gaat jip er ook kennismaken. hij is reuze benieuwd.
5 opmerkingen:

 1. Dat lijkt me zó héérlijk dat je niets hoeft uit te leggen, dat ze het gewoon meteen begrijpen en je geen voorbeelden erbij hoeft te slepen... Zucht... lijkt me wel een soort van opluchting...

  Ik ben benieuwd hoe Jip het er zal vinden, ik hoop net zoals jij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n gevoel van begrepen te worden, nu voor Jip ook nog hetzelfde gevoel, hoop 'k
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch interessant te weten wat in de praktijk het verschil is tussen Ziga en Iga. En of je daarvoor kunt kiezen of dat de indicatie de leidraad voor de school is. Maar dat lezen we dan wel als je weer twee handen kan gebruiken. Een goede ontwikkeling, juist in een tijd waarin zoveel mogelijkheden worden afgebroken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, dat moet je hebben: dat de school weet waar je kind het meest bij gebaat is en welke zorg hij het hardst nodig heeft. Elk kind heeft recht op een eerlijke kans en ik hoop dat Jip zich snel op zijn gemak zal voelen. Dat geeft zoveel rust!
  Ik ben benieuwd naar de rest van je verhaal, maar met een vinger typen: ik geef het je te doen. Suc6 met je arm,
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen