zondag 11 maart 2012

nagenieten

Als dat moment, waar je in de winter zo vaak naar verlangt, er dan eindelijk is, dan is dat wel zo lekker! Hoe vaak heb ik de afgelopen weken niet verlangd naar het lopen van mijn vertrouwde rondje rond de plas, maar dan in korte broek en korte mouwen, in de frisse ochtendzon? Hoe vaak heb ik niet verlangd naar een middag in de tuin, vergezeld door bubbels en goed gezelschap? Vandaag was het er ineens! En het is altijd lekker, maar die eerste keer.... dat is wel zo enorm genieten!

Veel woorden zal ik er niet aan vuil maken. Heel Nederland was vandaag in de ban van de zon en het lekkere lenteweer. We weten allemaal wat ik bedoel.


De middag kon me niet lang genoeg duren. Het was heerlijk, het was goed. Het was zoals het met mijn bijna 45-jarige vriendinnetje wezen moet :-)

O, ja, en weten jullie nog dat ik een gedramatiseerde WE schreef waarbij ik me liet inspireren door mijn vriendin  'Renate'? *klik*   Ze zou de CityPierCity lopen? Vandaag heeft ze hem volbracht. 5 hele kilometers aan één stuk. Ik ben trots op d'r!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk he, die voorjaarszon op je harses? Wij werden er ook helemaal blij van. Proficiat voor je vriendin. Een prachtige dag om een persoonlijke geschiedenis te schrijven ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een mooie, vredige foto. Mirjam kan het veel kernachtiger zeggen. Met harses en zo. Heerlijk mens.

    BeantwoordenVerwijderen