zondag 11 maart 2012

40

(vervolg van 39 *klik*)


... werd ik zonder dat ik er erg in had 40! Het deed geeneens pijn!

Om 1 over twaalf kwamen de felicitaties binnen op mijn telefoon. Mijn vriendinnen die me fijntjes aan dit heuglijke feit wilden herinneren. Gezellig zo... met mijn vriendinnen op de wordfeud en facebook in bed :-)

Toen ik na lang uitslapen wakker werd, stond er een heerlijk ontbijtje voor me klaar. Met kado's en tekeningen. Ik heb uitgebreid gebadderd, gesauna'd en gezonnebankt. Een vriend kwam over met zijn kinderen om mee te gaan schaatsen. En eigenlijk had ik zo ongeveer mijn beste  verjaardag ever. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het altijd heel gezellig om bezoek te hebben, maar ik vind het ook altijd wel heel erg druk. En ik vind het altijd weer jammer dat ik op zo'n dag eigenlijk niemand genoeg aandacht kan geven. Nee, laat mij maar een dagje schaatsen.

Vanwege het warme weer was van de 5 kilometer slechts 3 kilometer ijs geopend. Gaf niks, rondjes van 3 kilometer schaatsen is ook erg leuk. De vriend die een dagje op bezoek was en ik waren qua tempo redelijk aan elkaar gewaagd. Was erg prettig en gezellig.

uitzicht van Mr.C op een kont van 40 jaar oudJanneke vermaakte zich prima met haar vriendinnetje. Mr. C schaatste gezellig met de meiden mee.Na de pannekoeken hebben Jip en Mr.C zich nog vermaakt met een shoot-out. En na een laatste ronde sauna hebben we het 's avonds laat het heerlijke huisje weer moeten verlaten. Morgen zouden werk en school weer wachten.En wat is dit?


Dit kwam ik donderdagavond tegen toen ik mijn bedje in wilde kruipen:  het resultaat van een weekend weg en een week bijna fulltime werken. Die wasmachine draait wel, dat is het probleem niet... maar hoe vind je de tijd om die berg weer weg te vouwen en weg te strijken? Gelukkig is het daar weer weekend voor. Tijd om achterstallig werk beet te pakken!


7 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd! Groot gelijk om lekker weg te gaan. Hier ligt ook nog strijkgoed. Ga ik vanavond wel mee aan de gang. Vandaag lekker met de kinderen buiten. Prettig weekeinde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat, meisje. Je bent nog een jonge blom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeestliciteerd met je 40-ste verjaardag! En dat er nog maar minstens 40 bij mogen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, wat leuk, felicitaties! Dank jullie wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd, Tasja. 40 is inderdaad jong. Maar je hebt dan al de wijheid van de oudere. een fijne leeftijd. Geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen